AxÖ Consulting

Har du ett brinnande intresse för fordon och för att skapa nöjda kunder? Vill du vara en del av ett dynamiskt team där alla arbetar för att ge våra kunder bästa tänkbara service? Då kan det vara dig vi söker till rollen som Verkstadschef till Malte Månson i Karlstad. Varmt välkommen med din ansökan!

Arbetsbeskrivning

Din huvudsakliga uppgift som Verkstadschef är att se till att verksamheten utvecklas med lönsamhet, att kunderna är nöjda och att din personal är kompetent och motiverad. På Malte Månson möts du av fräscha nybyggda lokaler där du som verkstadschef har mycket mandat att driva verksamheten framåt.

Du har fullt personal- och budgetansvar för verkstaden och den lokala verksamhetens lönsamhet. I tjänsten ingår bland annat kundmottagning, planering och fördelning av arbeten och ansvar för att utveckla verksamheten.

För att trivas bra i rollen är det meriterande om du har:

  • Erfarenhet av arbetsledning och kundkontakter
  • Erfarenhet från mekanikeryrket, gärna i en ledande befattning
  • En teknisk utbildning för tunga fordon 
  • Förmåga att inspirera och engagera människor omkring dig
  • Analytisk förmåga och datorvana
  • Erfarenhet av systemet Kobra
  • B-körkort är ett krav och ytterligare körkort är meriterande

Vem vi söker

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Du bör ha en förmåga att överblicka helheten och vara duktig på att planera och organisera. Som person är du strukturerad, ansvarsfull och drivande. Du trivs i rollen som ledare och vill vara med och bidra till att dina medarbetare utvecklas och arbetar mot gemensamma mål. Du är en ansvarstagande person med en stark förmåga att skapa goda relationer och lönsamma affärer. Du ser möjligheter och tycker om att lösa problem samt behärskar att jobba i ett periodvis högt arbetstempo.

Vidare ser vi att du är prestigelös och en lagspelare av rang. Du är en ledare som driver verkstaden genom att alltid ställa upp och är en förebild för övriga kollegor i verksamheten. I gengäld kommer du till ett företag som är generösa och måna om att du har det bra på arbetet.

Information och ansökan

I den här rekryteringen har Malte Månson valt att samarbeta med AxÖ Consulting. Vid frågor om rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta rekryteringsansvarig Jakob Erlingsson, AxÖ Consulting, på telefon 070-687 97 58 alternativt via mejl på jakob.erlingsson@axoconsulting.se. Urval sker löpande så se till att skicka in din ansökan redan idag!

Om Malte Månson

Malte Månson Verkstäder är en verkstadskedja för lastbilar där kvalitet och nöjda kunder är ett självklart fokus. Genom en stark expansion är vi i dag Sveriges största oberoende verkstadskedja för lastbilar. Våra verkstäder finns i mellersta och södra Sverige, från Gävle i norr till Malmö i söder, på 16 orter med 17 anläggningar.

Under våren 2019 lanserade Malte Månson-koncernen ett kompletterande verkstadskoncept – Malte City – med inriktning på transportbilar upp till 3,5 ton. Antalet medarbetare i koncernen uppgår till cirka 180 och omsättningen på årsbasis beräknas till drygt 400 MSEK.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Karlstad
Län Värmlands län
Land Sverige
Referensnummer 2023/237
Kontakt
  • Jakob Erlingsson, 070-6879758
Publicerat 2023-09-06
Sista ansökningsdag 2023-09-27

Tillbaka till lediga jobb