AxÖ Consulting

Vill du vara en del av ett tight team där vi arbetar tillsammans för att ge våra kunder bästa möjliga support? I tjänsten ingår många kontaktytor vilket ger dig ett brett kontaktnät både internt och externt.

 

Din framtida utmaning

Spares Sales är en enhet inom Operations and Supply Chain med utvecklande klimat, god sammanhållning och driftiga människor som vi hoppas att du vill bli en del av. Hos oss kommer du att ha kul på jobbet och ingen dag kommer att vara den andra lik! Du kommer att få jobba i ett spännande globalt företag och vara en viktig del i att vårda våra kundrelationer.

 

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter inom Spares Sales är:

  • Beräkna försäljningspriser och lämna offerter på reservdelar/reparationer
  • Ansvar för att skapa en god kundrelation och delta vid kundmöten
  • Verka för att kunderna köper merparten av sina tjänster av oss
  • Ta fram underlag till prognoser på kunders behov
  • Skapa säljorder

 

Den du är

Den vi söker har tidigare erfarenhet av försäljning, du är kundfokuserad och affärsmässig och har en god förmåga att planera och driva ditt arbete.  Du är noggrann och strukturerad och har en god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift både på svenska och på engelska. Vi arbetar i affärssystemet SAP och mycket i officeprogrammet excel, erfarenhet av dessa system mycket önskvärt.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och för att vara framgångsrik i denna roll måste du vara serviceinriktad och tycka om att ta dig an nya arbetsuppgifter. Du har lätt för att samarbeta och trivs med att arbeta i team.

 

Vad du blir en del av

BAE Systems levererar några av världens mest avancerade, teknikledande lösningar inom försvar, flyg och säkerhet. Vi har 82 500 kvalificerade medarbetare i mer än 40 länder. Genom att vi arbetar tillsammans med kunder och lokala partners, levererar vi produkter och tjänster med militär kapacitet, som skyddar människor och den nationella säkerheten samt säkrar viktig information och infrastruktur.

BAE Systems Hägglunds fokuserar på utveckling, tillverkning, integration och support av ett brett spektrum av militära fordon till kunder över hela världen. Våra främsta produkter är högteknologiska stridsfordon (CV90), avancerade terrängfordon (BvS10, Beowulf), stöd och support samt elhybrida drivsystem för den civila marknaden. Vår verksamhet är baserad i Örnsköldsvik i hjärtat av Höga Kusten. Pålitlig, Innovativ och Djärv är våra ledord.

För mer information besök www.baesystems.com och för Örnsköldsvik besök www.inspiration.

ornskoldsvik.se

 

Kontaktperson

Har du frågor, är du varmt välkommen att höra av dig till Stefan Arnlund, chef för enheten Spares Sales & Support 0660-80834 eller Cathrine Lind Rekryteringskonsult Axö Consulting, 070- 5770618.

Tjänsten är en tillsvidareanställning med placeringsort Örnsköldsvik.

Vi arbetar med försvarssekretess, vilket innebär både legala krav samt speciella krav från våra kunder på oss som företag. Alla som anställs ska därför genomgå säkerhetskontroll och drogtest.

Vi hanterar ansökningar löpande så vänta inte med din ansökan!

 

Varmt välkommen med din ansökan!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Omgående
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Örnsköldsvik
Län Västernorrlands län
Land Sverige
Referensnummer 2023/65
Publicerat 2023-03-01
Sista ansökningsdag 2023-03-30

Tillbaka till lediga jobb