AxÖ Consulting

AxÖ Consulting är ett konsult- och rekryteringsföretag med kontor i Karlskoga, Örebro, Luleå, Umeå, Örnsköldsvik, Skellefteå och Malmö. Vi erbjuder tjänster inom rekrytering, bemanning, strategisk kompetensförsörjning och mycket mer.

Till Karlskoga Energi & Miljö söker vi nu en administratör för ett uppdrag om 50%. Vi letar efter dig som besitter en stark organisatorisk förmåga och noggrannhet samt förmåga att arbeta självständigt och ta initiativ.

Uppdraget startar i mitten av augusti och kommer att pågå i sex månader, med möjlighet till förlängning.

Arbetsbeskrivning

I dina arbetsuppgifter ingår bland annat:

  • Hantera och organisera dagliga kontorsrutiner och administrativa uppgifter för Karlskoga Energi & Miljös räkning.
  • Arbeta med diarieföring.
  • Hantera inkommande och utgående post samt e-post.

Kvalifikationer:

Vi ser att du som söker har:

  • Tidigare erfarenhet av administrativt arbete.
  • Erfarenhet av filhantering.
  • Goda kunskaper i Microsoft Office-paketet.
  • Förmåga att kommunicera effektivt både muntligt och skriftligt på svenska.

Då tjänsten är på 50% ser vi att du som söker med fördel har en annan huvudsaklig sysselsättning, exempelvis, studier, annat deltidsarbete etc.

Som administratör är du noggrann, strukturerad och har ett starkt ordningssinne. Du har hög integritet och är skicklig på att arbeta självständigt såväl som tillsammans med andra. Vidare arbetar du metodiskt och har ett starkt driv för att upprätthålla ordning och reda, samtidigt som du kontinuerligt strävar efter att förbättra arbetsprocesser.

Om konsultuppdraget

Som konsult är du anställd av AxÖ Consulting. Vi har lång erfarenhet från rekryterings- och konsultbranschen, vi vet därför hur viktigt det är att ge dig rätt grund att stå på för att vi tillsammans ska kunna bedriva en professionell konsultverksamhet. Hos oss får du chansen att utvecklas i din yrkesroll samtidigt som du stärker ditt CV på några av regionens, och till och med Sveriges, mest ansedda och attraktiva bolag. Att arbeta som konsult via AxÖ Consulting är tryggt, roligt och utvecklande. För att du ska trivas erbjuder vi dig kollektivavtalade anställningsvillkor och vi arrangerar regelbundet sociala aktiviteter så att vi kan lära känna varandra lite bättre.

Om Karlskoga Energi & Miljö

Tillsammans ska vi bli Sveriges mest hållbara företag. Så lyder vår vision. Vi är det lokala energibolaget i Karlskoga med omkring 200 medarbetare – och vi spänner bågen högt. Vårt engagemang omfattar mer än att leverera energi till kommuninvånarna - vi brinner för att utveckla orten på många plan. Vi är en förenande kraft för en trygg vardag, fritid och framtid.

Genom att hela tiden utveckla våra cirkulära affärer vill vi vara motorn som gör det möjligt för fler att leva hållbart. Våra verksamhetsområden är värme, el, ånga, biogas, biogödsel, vatten och avlopp, renhållning, återvinning, stadsnät och småskalig vattenkraft.

Karlskoga Energi & Miljö ägs av Karlskoga kommun och omsätter cirka en miljard kronor per år.

Information och ansökan

Detta är en annons för ett konsultuppdrag om 50% till Karlskoga Energi & Miljö. Alla ansökningar behandlas konfidentiellt. För frågor om uppdraget, vänligen kontakta konsultansvarig: Angelica Mäenpää: Angelica.maenpaa@axoconsulting.se Urval sker löpande och tillsättning kan komma att ske innan sista ansökningsdag.

Anställningsform Särskild visstidsanställning
Anställningens omfattning Deltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 50 %
Ort Karlskoga
Län Örebro län
Land Sverige
Referensnummer 2024/120
Kontakt
  • Angelica Mäenpää, 0766366175
Publicerat 2024-05-20
Sista ansökningsdag 2024-06-09

Tillbaka till lediga jobb