AxÖ Consulting

Vi söker Inköpare till ett etablerat El- och teknikföretag (Solna)

Är du en driven analytiker som kan samordna immateriella inköp genom många kontakter? Vill du komma vidare i din karriär? Ambition att utvecklas i din roll som inköpare? Driva utvecklings- och förändringsprojekt? AxÖ Consulting söker nu en nyetablerad inköpare på arbetsmarknaden för en tillsvidareanställning hos ett etablerat el- och teknikföretag!

Om tjänsten

Här kommer du till ett framgångsrikt företag med verksamheter inom områdena fastighet, bygg, och industri. 

Vi söker dig som har något års erfarenhet av ett aktivt inköpsarbete och har en starkt ambition att utvecklas inom kategoristyrt inköp. Vi vill att du med en strategisk syn på inköp är en del i vår satsning på att analysera och utveckla vårt inköpsarbete för att bidra till ökad lönsamhet i vår verksamhet. Tjänsten är placerad i Solna och är en tillsvidareanställning på heltid och tillträde kan ske omgående eller efter överenskommelse.

Arbetsuppgifter

Rollen som inköpare, Indirekt material och tjänster: Som inköpare arbetar du operativt med leverantörskontakter, avtalsarbete och interna intressenter, men du har också ett ansvar att bidra till att förbättra inköpsprocessen:

Driva utvecklings- och förändringsarbete, öka samordning och leverera effektiva inköpslösningar. Vara delaktig i inköpsavdelningens strategiska inköpsarbete och förväntas ta ansvar för att utforma, implementera, följa upp och realisera besparingspotential för dina inköpskategorier.

Vem är du?

Du är förändringsbenägen och analyserar alla möjligheter till förbättring, besparing och ökad lönsamhet. Du är självgående, prestigelös, utåtriktad och strukturerad i ditt arbetssätt och är bekväm med att möta många olika personer inom organisationen på ett pedagogiskt och kommunikativt sätt. Som person är du positiv, nyfiken och analyserande och du håller dig löpande uppdaterad om vad som händer omvärlden

Kvalifikationer

Vi ser gärna att du har någon erfarenhet som inköpare eller har arbetet inom inköpsområdet och då med inriktning på analys av inköp/kostnader eller med förhandlingar. 

  • Du har en relevant högskoleutbildning och god analytisk förmåga
  • Du har goda kunskaper och förståelse för företagsekonomi/ekonomiska samband och god datorvana som göra att du snabbt kan börja jobba i våra systemstöd.
  • Du har god vana av att använda Office365 och mycket god vana i att använda Excel.
  • Du uttrycker dig väl i både tal och skrift på svenska och engelska. B Körkort är ett krav.

Information om ansökan

Urval sker löpande, vid frågor om rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta rekryteringsansvarig Johan Rosenqvist, AxÖ Consulting, på telefonnummer + 46 (0)70-3267856 eller via mejl johan.rosenqvist@axoconsulting.se. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper i denna rekrytering. 

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Fast månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Solna
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2023/48
Kontakt
  • Johan Rosenqvist, 070-3267856
Publicerat 2023-02-22
Sista ansökningsdag 2023-03-19

Tillbaka till lediga jobb