Norra Skog

Norra Skog är en skogsägarförening med rötterna från Norra Skogsägarna och Norrskog. Vår drivkraft är att göra skogsägarlivet i Norrland så värdefullt som möjligt. Vi ägs av ca 27 000 medlemmar och verkar för deras bästa, alltid. Vi arbetar dagligen tillsammans utifrån glädje, nytänkande och jämställdhet och ser det som en framgångsfaktor för att skapa en hållbar arbetsmiljö. Vi företräder den moderna skogsföretagaren och vårt uppdrag är att främja våra medlemmars ekonomiska intresse som skogsägare. Genom nytänkande utvecklar vi skogsägandet och värdet på skogsråvara i norrländska skogar. Därför finns den skogliga organisationen nära skogsägarna, med tio virkesområden och ett 40-tal lokalkontor, från Jämtland i söder till Tornedalen i norr med huvudkontoret i Umeå. Koncernen omsätter drygt 5 miljarder kronor, driver tre sågverk, tre förädlingsenheter, en unik stolpfabrik och ett delägande i massaindustrin Husum Pulp AB. Norra Skog har ca 630 anställda medarbetare.

Skogsägande är i ständig förändring. En skogsfastighet säljs, en annan ärvs. Skogsbyråns fastighetsförmedling hjälper skogsägare med allt som rör skogsekonomi och fastighet, allt från rådgivning till fastighetsförvärv. Nu expanderar vi vår fastighetsförmedling inom Norra Skog och söker därför en kommunikativ och engagerad fastighetsmäklare i norr.

Ditt nya arbete

I rollen som fastighetsmäklare ansvarar du för förmedling av lantbruksfastigheter, skatterådgivning samt värdering av egendomar. Det geografiska arbetsområdet är hela Norra Skogs verksamhetsområde men du kommer främst att verka inom Norrbotten och Västerbotten. Du kommer få möjlighet att jobba nära skogsbruket där du ingår i ett team med erfarna rådgivande konsulter inom skogsbeskattning, fastighetsvärdering, fastighetsförmedling/ generationsskiften. Även om arbetet till stor del drivs självständigt med eget resultatansvar ställer vi alltid upp för varandra och arbetar tillsammans för att nå gemensamma mål.

Den vi söker

Vi söker dig som är registrerad fastighetsmäklare. Vi ser gärna att du har skoglig utbildning eftersom du kommer att arbeta nära skogsbruket och bygga upp en förståelse för skogsägares näringsverksamhet och skogsbruk.

För att lyckas i rollen ser vi att du är kommunikativ och har förmågan att samarbeta framgångsrikt med olika människor. Du kan inge ett förtroende och sätta dig in i vad kunden behöver.  Vidare är du van att driva ditt arbete självständigt på ett effektivt sätt med ordning och reda. Som person är du engagerad och kvalitetsmedveten och du har förmåga att fatta nödvändiga beslut.

Vi kommer att erbjuda dig ett spännande arbete i en händelserik och framtidsbransch där utveckling står i fokus. Inom Norra Skog har vi goda samarbeten med mycket kunniga och engagerade kollegor som innebär stora möjligheter till utveckling och lärande. 

Meriterande är erfarenhet från skoglig verksamhet.

Innehav av körkort är en förutsättning för uppdraget.

Tjänsten är tillsvidare med placering i första hand Luleå.

Tillträde sker enligt överenskommelse.

Låter detta som en tjänst som passar dig? Skicka in din ansökan senast 12 oktober 2023.

Vill du veta mer om tjänsten?

Välkommen att kontakta Clas Tjäder, Mäklarchef, tfn: 070-282 48 85 clas.tjader@norraskog.se eller rekryteringskonsult Ola Pettersson, AxÖ Consulting, 070 – 377 02 45

Fackliga kontakter: Ledarna; Jörgen Ågren, tfn 070-222 47 04, SACO-Naturvetarna; Tommy Gustavsson, tfn: 070-236 46 95, Unionen; Klas Redestig tfn: 070-336 04 17

 

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde enligt överenskommelse
Löneform fastlön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100 %
Ort Luleå
Län Norrbottens län
Land Sverige
Referensnummer 2023/251
Publicerat 2023-09-20
Sista ansökningsdag 2023-10-12

Tillbaka till lediga jobb