LTU Business

Vill du vara med och forma norra Sveriges framtid? Vi söker nu en erfaren affärsutvecklare som vill vara i frontlinjen av innovation och näringslivets utveckling i norra Sverige. Vi söker dig som är nyfiken, drivande, gillar teknik och affärer.  

 

Din roll hos oss

 • Som affärsutvecklare på LTU Business blir du en del av ett dynamiskt team som består av både erfarna experter och talanger i början av karriären.
 • Våra uppdrag sträcker sig från management consulting i större kommersiella uppdrag inom näringslivet, affärsutvecklingsuppdrag i mindre företag till uppdrag inom offentlig sektor och olika samarbeten med universitetet.
 • Vi driver både egna projekt och projektleder våra kunders projekt, där vår förmåga att få alla samarbetspartners och projektdeltagare att samarbeta är avgörande för leveransen och slutresultatet.
 • Inom våra uppdrag finns det stor frihet att vara kreativ och tänka nytt, samtidigt som du har möjlighet att leverera med hjälp av våra beprövade verktyg och metoder. Det finns också möjlighet att över tid påverka din portföljs uppdrag.

 

Dina kvalifikationer

 • Vi söker en passionerad individ med en akademisk examen, gärna ingenjör, som är redo att ta sig an nya utmaningar.
 • Du har en gedigen bakgrund inom affärsutveckling eller liknande roller gärna från industrin eller med produkt- och tjänsteutveckling, där du har visat prov på din förmåga att driva projekt och affärer framåt.
 • Du har en naturlig förmåga att förstå ny teknik och kan identifiera både möjligheter och utmaningar i dess väg mot att bli innovativa produkter och tjänster. Du får gärna ha ett intresse av digitalisering och AI.

 

Dina egenskaper

För att komma till din rätt i rollen ser vi att du:

 • Har en prestigelös inställning som bygger förtroende och långsiktiga relationer med människor.
 • Har en stark nyfikenhet både för ny teknik och affärer.
 • Tar ett stort personligt ansvar för dina uppdrag och leveranser samt bidrar till utvecklingen av både kollegor och företaget.
 • Är kreativ och har förmågan att hitta innovativa lösningar som fungerar i praktiken.
 • Har en utmärkt social förmåga, är en lyhörd lyssnare och är bra på att förstå andras perspektiv och kan ge och ta emot konstruktiv feedback.
 • Är omtänksam mot dina kollegor, stöttande och generös med din kunskap samt ödmjuk och vänder dig till dem när du behöver hjälp.

 

Vad vi erbjuder dig

På LTU Business arbetar vi för hållbar tillväxt i norra Sverige och ditt arbete hos oss kommer att vara fyllt av positiv energi och framåtanda. Vi skapar möjligheter inte bara för våra kunder och samhället, utan även för dig som medarbetare.

Här blir du en uppskattad medlem i ett entreprenöriellt team som består av både nyexaminerade talanger och erfarna affärsutvecklare som har startat bolag, varit vd:ar samt de som suttit i bolagsstyrelser.

Som arbetsgivare värnar vi om en stark gemenskap, delaktighet, omtanke och ömsesidigt förtroende. Alla medarbetare bjuds in att delta i vår affärsplanering, företagsutveckling och sociala aktiviteter. Vi blev 2024 utsedda till det fjärde bästa småföretaget i den stora medarbetarundersökningen ”Great Place to Work”. Ett betyg från våra medarbetare som vi är väldigt stolta över och kommer fortsätta att jobba för att bibehålla och utveckla. Vi har omtanke om dig som medarbetare och erbjuder en arbetsplats där din hälsa och balans i livet är självklara prioriteringar.

Om du är redo att använda din expertis och kreativitet för att driva teknologisk utveckling och skapa framtidens lösningar, vill vi höra från dig! Kom och bli en del av LTU Business där vi tillsammans skapar framtidens möjligheter och framgångar. Och du – det bästa av allt är att vi ger dig en drivna-kollegor-garanti.

 

Om oss

LTU Business är ett affärsutvecklingsbolag, helägt av Luleå Tekniska Universitet. Vi är ett fyrtiotal medarbetare i Norrbotten och Västerbotten, där en del av oss är nyexaminerade och i början av karriären medan andra är erfarna affärsutvecklare som startat bolag, varit vd:ar och suttit i bolagsstyrelser.

På LTU Business brinner vi för att hjälpa våra kunder med strategier för innovation, utveckling och tillväxt. Våra hjärtan klappar hårdast för norra Sverige och hållbar regional utveckling, även om vi också har vuxit kraftigt internationellt de senaste åren och jobbar med ett flertal europeiska uppdrag.

Placeringsort: Luleå/Skellefteå

 

Vill du veta mer?

Varmt välkommen att höra av dig till:

Maria Josefsson
Rekryteringskonsult, AxÖ Consulting
Tel 070-842 23 35
maria.josefsson@axoconsulting.se

LTU Business 
Anna-Sara Lantz 
HR- & Konsultchef  
Tel 070-724 45 45 
anna-sara.lantz@ltubusiness.se 

 

Ansökan

Sista ansökningsdag den 11 augusti.

Vi har begränsad tillgång till dator under semesterperioden (V 28 – V 32) så skicka gärna ett sms eller tala in ett meddelande så återkommer vi så snart vi kan.

I den här rekryteringen samarbetar vi med Axö Consulting.

 

Välkommen med din ansökan!

 

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Luleå
Län Norrbottens län
Land Sverige
Referensnummer 2024/158
Publicerat 2024-06-25
Sista ansökningsdag 2024-08-11
Logga in och sök jobbet

Dela länkar

Tillbaka till lediga jobb