AxÖ Consulting

Har du nyligen tagit klivet ut på arbetsmarknaden efter avslutade studier inom ekonomi? Eller tar du examen i sommar? Nu letar vi efter en ekonom som vill starta sin karriär tillsammans med en av våra kunder i Örebro.

Tjänsten passar perfekt för dig som är junior i ekonomirollen. Här ges du goda förutsättningar att lära dig mer inom yrket och få stöttning av erfarna medarbetare som hjälper dig att lyckas.

Detta är ett konsultuppdrag via AxÖ Consulting där du kommer att hyras ut till en av våra  kunder i Örebro. Uppdraget startar i juni och fortlöper under sex månader med goda chanser till direkt anställning hos kund.

Arbetsbeskrivning

Som ekonomiassistent kommer du bland annat att ansvara för vår kunds leverantörsfakturor, besvara inkommande samtal samt hantera kund- och leverantörsreskontra. Vidare kommer du att arbeta med olika former av administration kopplat till rollen.

Du rapporterar till företagets ekonomichef.

Kvalifikationer:

Vi ser att du som söker har en ett stort intresse för ekonomi samt en ambition om att lära dig mer inom yrket. I denna tjänst kan du vara junior, vilket betyder att du antingen kan komma direkt från avslutade studier inom ekonomi, men du kan också ha jobbat några år i liknande roller.

Det är meriterande om du har kunskaper inom följande system, men det är inget krav:

  • Buisness Central/continia
  • IFenix
  • Visma
  • Acsendo

Som person är du ansvarstagande, framåt och ordningsam. Vidare ser vi att du har ett stort intresse för ekonomi. Då arbetet stundtals kan vara enformigt bör du även uppskatta detta.

Som ekonomiassistent kommer du att ges goda förutsättningar att lära dig mer inom ekonomiyrket, vi ser därför att du är en person som är vetgirig och som vill utvecklas tillsammans med vår kund.

Information
Detta är ett konsultuppdrag via AxÖ Consulting där du kommer att hyras ut till en av våra  kunder i Örebro. Uppdraget startar i juni och fortlöper under sex månader med goda chanser till direkt anställning hos kund.

Urval och intervjuer kommer att ske löpande, och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Varmt välkommen med din ansökan!

Konsultuppdrag via AxÖ Consulting
För att du skall trivas och må bra på ditt konsultuppdrag arbetar vi kontinuerligt med att ge dig så goda förutsättningar som möjligt. Vi har mer än 200 års samlad erfarenhet från rekryterings- och konsultbranschen, vi vet därför hur viktigt det är att ge dig rätt grund att stå på för att vi tillsammans skall kunna bedriva en professionell konsultverksamhet.

Som konsult är du anställd av AxÖ Consulting men arbetar på uppdrag hos någon av våra kunder. Hos oss får du chansen att utvecklas i din yrkesroll samtidigt som du stärker ditt CV på några av regionens, och till och med Sveriges, mest ansedda och attraktiva bolag. Att arbeta som konsult via AxÖ Consulting är tryggt, roligt och utvecklande samt ett bra sätt att få fart på karriären. För att du skall trivas erbjuder vi dig en fast månadslön, trygga anställningsvillkor och vi arrangerar regelbundet sociala aktiviteter så att vi kan lära känna varandra lite bättre.

Anställningsform Tidsbegränsad anställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Örebro
Län Örebro län
Land Sverige
Referensnummer 2023/80
Kontakt
  • Angelica Mäenpää, 0766366175
Publicerat 2023-03-22
Sista ansökningsdag 2023-04-16

Retour aux postes vacants