Eurenco Bofors Karlskoga

Eurenco Bofors ingår i en världsomspännande koncern med cirka 1200 medarbetare i Frankrike, Belgien och Sverige. I Karlskoga jobbar 340 medarbetare som tillsammans utvecklar och tillverkar krut och sprängämnen för både civil och militär marknad. Med kunder i hela världen har Eurenco tagit en stark position på marknaden.

Vi söker dig som vill arbeta med Operational Excellence inom i en global koncern som befinner sig i en mycket stark tillväxtfas. Det här är en tjänst för dig som lockas av att arbeta med värderingar och tänkesätt vad gäller LEAN-arbete tillika utveckling och förbättring av processer och arbetssätt. Välkommen med din ansökan!

Eurenco erbjuder

Hos Eurenco får du möjlighet att vara en del av en organisation i stark tillväxt som väntar på att få ta del av din kunskap och erfarenhet och utvecklas tillsammans med dig. Utöver intressanta uppdrag, friskvårdsbidrag, vinstdelning, kollektivavtal och andra förmåner erbjuds du även ett starkt socialt sammanhang där alla hjälps åt att bidra till känslan av trygghet, utveckling och arbetsglädje. Allt för att du ska trivas på jobbet!

Läs mer på https://eurenco.com

Arbetsbeskrivning

Som förbättringsledare kommer du att arbeta främst med produktkvalitet och produktivitetshöjande insatser. Din yttersta målsättning är att vidareutveckla ett värderingsstyrt arbetssätt, attityder, tankesätt, metoder och verktyg mot Operational Excellence. Du är en ambassadör för frågor rörande förbättringsarbete på siten och samverkar med dina kollegor lokalt samt Eurenco på koncernnivå gällande dessa frågeställningar.

Du kommer att vara drivande i att företaget uppnår sina övergripande målsättningar genom smartare och effektivare processer, rutiner, verktyg och arbetssätt. I din roll coachar och stöttar du även bolagets chefer/ledare i deras dagliga arbete inom ständiga förbättringar. Du ingår i den lokala OPEX-avdelningen och rapporterar till VD.

Dina kvalifikationer

Vi söker dig som vill jobba med ständiga förbättringar och bidra till ett strukturerat förbättringsarbete inom ramen för Lean Six Sigma metodikerna. I grunden har du akademisk examen, företrädelsevis med teknisk inriktning såsom Maskinteknik eller Industriell ekonomi. Kanske är du nyutexaminerad och mycket motiverad att ta dig ann denna unika möjlighet som ditt första fasta jobb, men det är meriterande om du har några års arbetslivserfarenhet inom industrin.

Utöver detta har du god förmåga att läsa, skriva och tala svenska samt engelska då det senare är koncernspråk inom Eurenco. Du har även goda kunskaper inom Microsoft Office.

Dina personliga egenskaper

Som person är du driven, självgående och coachande i ditt sätt att vara. Du är också mycket serviceinriktad, hjälpsam och du trivs med att arbeta operativt i produktionen. Du är analytisk, har lätt för att förstå sammanhang, se samband och dra slutsatser utifrån dessa. Du är också innovativ och det är naturligt för dig att ta initiativ till förbättringsförslag och sjösätta nya idéer. Vidare är du kommunikativ, pedagogisk samt uppvisar stort tålamod och uthållighet i ditt arbete. Du trivs med att vara i hetluften och känner tillfredställelse i att få saker gjorda.

Eurenco Bofors eftersträvar en jämn könsfördelning och lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Ansökan och information

I den här rekryteringen samarbetar Eurenco med AxÖ Consulting. Rekryteringsprocessen sköts därför av AxÖ men du kommer att anställas direkt hos Eurenco. Vi jobbar med löpande urval och intervjuer, så skicka in din ansökan så snart som möjligt men senast den 4 juni 2023. Vi svarar gärna på dina frågor. Kontakta ansvarig rekryteringskonsult Kajsa Rosén på kajsa.rosen@axoconsulting.se eller på 072 - 398 02 67.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100 %
Ort Karlskoga
Län Örebro län
Land Sverige
Referensnummer 2023/141
Kontakt
  • Kajsa Rosén, 072-3980267
Publicerat 2023-05-08
Sista ansökningsdag 2023-06-04

Retour aux postes vacants