Textilia, huvudkontor i Örebro

Med Textilia blir våra kunders vardag enklare. Vi ser till att de alltid har rena och hela textilier av hög kvalitet – på rätt ställe, i rätt mängd, i rätt tid. Men vi nöjer oss inte där. Genom engagemang, transparens och innovation strävar vi alltid efter att hitta den allra bästa lösningen för varje enskild kund. Framför allt strävar vi efter att tillsammans med våra kunder hitta de mest hållbara lösningarna. Vi kan inte längre kompromissa med klimatet –
att skapa en renare morgondag är vår mission och vårt allra viktigaste uppdrag.

Idag är vi 750 medarbetare runt om i Sverige. Textilia är dessutom en del av den danska koncernen DFD, så totalt sysselsätter vi närmare 2200 personer. Tack vare vår gemensamma värdegrund utvecklas vi tillsammans och strävar alla mot samma mål.

Vi vill att våra medarbetare ska känna sig stolta över att arbeta på Textilia. Därför är engagemangnytänkande, och affärsfokus ord som är otroligt viktiga för oss, både som leverantör och som arbetsgivare.

Med hjälp av AxÖ Consulting söker Textilia en utvecklingschef IT med operativt ansvar med placeringsort Örebro. Textilia står inför stora förändringar inom IT-området där du som utvecklingschef IT förväntas ta en aktiv och ledande roll.

Tjänsten är en direktrekrytering. Rekryteringsprocessen hanteras av AxÖ Consulting men du kommer att anställas direkt hos Textilia.

Om tjänsten

Ditt uppdrag kommer att bestå av att driva en förflyttning från traditionell IT-förvaltning till verksamhetsutveckling. Du har personalansvar för ca 6 medarbetare som arbetar med utveckling och systemadministration.

Dina arbetsuppgifter innefattar att koordinera och prioritera arbete och resurser i gruppen, driva och projektleda utvecklingsprojekt samt att vara delaktig i upphandlingar och implementera kundkrav. Du kommer även ansvara för relationer med leverantörer och partners.

Som utvecklingschef IT kommer du att vara delaktig i koncernövergripande utvecklingsprojekt och driva utvecklingen och effektiviseringen av bolagets produktionsenheter genom användning av IT-lösningar och den data som genereras. Du arbetar tillsammans med IT centralt på moderbolaget DFD i Danmark.

Som utvecklingschef IT rapporterar du till koncernens IT-chef, som är lokaliserad i Danmark.

Vem söker vi?

Vi söker dig med tidigare erfarenhet av utveckling och operativt arbete inom IT. Du bör även ha en utbildning som systemvetare, dataingenjör eller motsvarande kunskap förvärvad genom arbetslivserfarenhet.

Antingen har du tidigare erfarenhet av ledande positioner eller så har du ambitionen, viljan och de egenskaper som krävs för att ta dig an en ledarroll.

För att vara framgångsrik och trivas ser vi att du är trygg i dig själv, är kreativ och vågar tänka nytt och prova nya lösningar. Du är prestigelös och har god förmåga att kommunicera på olika nivåer inom bolaget. Du har ett starkt driv och är utvecklingsinriktad. Du har en god samverkansförmåga och kan därav rodda i de olika projekten som du har ansvar för.

Vi lägger mycket stor vikt vid dina personliga egenskaper i den här rollen.

Ansökan och information

Urval sker löpande, vid frågor om rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta rekryteringsansvarig Lisa Beckman, AxÖ Consulting, på telefonnummer + 46 (0)723 83 88 53 eller via mejl lisa.beckman@axoconsulting.se.

Varmt välkommen med din ansökan!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Örebro
Län Örebro län
Land Sverige
Referensnummer 2023/144
Kontakt
  • Lisa Beckman, 0723838853
Publicerat 2023-05-11
Sista ansökningsdag 2023-06-06

Retour aux postes vacants