Eurenco Bofors Karlskoga

Har du goda kunskaper i affärssystem, erfarenhet av produktionsplanering inom tillverkningsindustrin och viljan att vara med på en häftig förändrings- och tillväxtresa? Vi söker nu en erfaren produktionsplanerare till Supply chain – är det dig vi söker?

Eurenco Bofors ingår i en världsomspännande koncern med cirka 1200 medarbetare i Frankrike, Belgien och Sverige. I Karlskoga arbetar 330 medarbetare som tillsammans utvecklar och tillverkar krut och sprängämnen för både civil och militär marknad. Med kunder i hela världen har Eurenco tagit en stark position på marknaden.

Hur ser dina dagar ut?

Rollen som produktionsplanerare är omväxlande och innebär många kontakter framför allt internt i bolaget. Tillsammans med Huvudplaneraren kontrollerar du att produktions- och leveransplaner stämmer överens med varandra. Du deltar i dagliga planeringsmöten med såväl produktionen som Supply Chain och vid behov deltar du även vid kundmöten. Du är också med på att aktivt driva förändringsarbete inom funktionen, tex utveckling och förbättring av SAP.

Huvudsakliga dagliga arbetsuppgifter:

  • Utföra produktionsplanering utefter leveransplanering
  • Planera och följa upp materielbehovet så att inköp kan beställa rätt mängd och produkt
  • Ta fram ledtider/leveranstid i offertarbete
  • Ha koll på orsaker vid leveransförseningar
  • Uppdatera produktionsstrukturer, operationstider och ledtider på tillverkningsartiklar
  • Stängning av produktionsorder

Som produktionsplanerare ingår du i ett team av ca 15 personer med lite olika kompetenser. De tre planerarna som finns i teamet agerar också backup åt varandra. Du rapporterar till Supply Chain Manager som sitter i Karlskoga.

Vem är du?

Du har utbildning och/eller erfarenhet inom Supply chain/Logistik/Planering samt goda kunskaper om affärssystem och andra supportsystem. Du har erfarenhet av att koordinera och planera arbetet mellan produktion, Supply Chain och inköp. Vi ser det som en stor fördel om du har erfarenhet av processindustri, men även andra tillverkningsindustrier är relevanta.

Rollen kräver också att du har goda kunskaper i både svenska och engelska.

För att lyckas i rollen bör du vara drivande, en god kommunikatör samt kunna hantera förändringar i vardagen. Du förstår att flexibilitet också kräver en god struktur och du tar ansvar för att utföra dina arbetsuppgifter såväl självständigt som tillsammans med andra. Du är en duktig relationsbyggare som genom kunskap, engagemang och positionsägarskap driver dina processer och förändringsarbete framåt. Likväl är du analytisk och har en god problemlösningsförmåga.

Eurenco Bofors eftersträvar en jämn könsfördelning och lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Eurenco erbjuder

Hos Eurenco får du möjlighet att vara en del av en organisation i stark tillväxt som väntar på att få ta del av din kunskap och erfarenhet och utvecklas tillsammans med dig. Utöver intressanta uppdrag, friskvårdsbidrag, vinstdelning, kollektivavtal och andra förmåner erbjuds du även ett starkt socialt sammanhang där alla hjälps åt att bidra till känslan av trygghet, utveckling och arbetsglädje. Allt för att du ska trivas på jobbet!

Information och ansökan

I den här rekryteringen samarbetar Eurenco Bofors med AxÖ Consulting. Skicka in din ansökan redan idag eller senast den 4 juni 2023. Urval sker löpande under ansökningsperioden så tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatumet. Tillträde sker enligt överenskommelse. 

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult på AxÖ Consulting, Kajsa Rosén på telefonnummer 072 – 398 02 67 eller via mejl, kajsa.rosen@axoconsulting.se.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100 %
Ort Karlskoga
Län Örebro län
Land Sverige
Referensnummer 2023/145
Kontakt
  • Kajsa Rosen, 0723980267
Publicerat 2023-05-09
Sista ansökningsdag 2023-06-04

Retour aux postes vacants