Akzo Nobel Adhesives

AkzoNobel Adhesives är en ledande leverantör av limningslösningar till träbearbetningsindustrin. Från fabriken i Kristinehamn levereras stora volymer trälim och hartser till kunder runt om i hela världen! Nu söker vi en teknikchef som vill vara en del av AkzoNobels fortsatta utveckling. Vi letar efter dig som, med stor drivkraft och engagemang, vill leda teknikavdelningen på siten i Kristinehamn.

Arbetsbeskrivning

Som teknikchef ansvarar du för teknikavdelningen på siten i Kristinehamn. Inom avdelningen arbetar idag 15 medarbetare exklusive inhyrda entreprenörer. I din roll ingår att leda medarbetarna framåt inom områdena projekt, underhåll samt anläggningstillgångar.

Exempel på arbetsuppgifter:

 • Personalansvar för närmaste medarbetare.
 • Ansvar för att anläggningens utrustning för produktion och media hanteras på ett optimalt utifrån ett underhållsperspektiv.
 • Ansvar för investeringsportföljen och dess genomförande.
 • Ansvar för projekt- och underhållsbudgeten med avseende på kostnad, kvalitet, service och HSE-aspekter.

Som teknikchef är du väl insatt gällande lagstiftning och de HSM-krav som ställs från AkzoNobel för projekt och underhåll. Du rapporterar direkt till Site Manager och är placerad på siten i Kristinehamn. Du ingår i ledningsgruppen för anläggningen.

Kvalifikationer

För att bli framgångsrik i rollen ser vi att du har:

 • En högskoleexamen inom teknik eller motsvarande.
 • Erfarenhet från processindustri.
 • Erfarenhet inom teknikområdet med fokus på projekt/underhåll.
 • Flerårig erfarenhet av direktledning av personal.
 • Goda kunskaper i svenska och engelska, i både tal och skrift.
 • Erfarenhet av att arbeta i större affärssystem, exempelvis SAP samt Office-paketet.

Som teknikchef driver du verksamheten framåt med fokus på teknik, projekt och underhåll. För att lyckas i rollen är du därför en driven, ansvarsfull och inspirerande ledare som motiveras av att uppnå hållbara resultat. Du ser det som en viktig del av ditt jobb att främja dina kollegors utveckling och välbefinnande på jobbet. Som ett led i detta jobbar du aktivt med att skapa en god arbetsmiljö och en trivsam arbetsplats för alla medarbetare. För att lyckas i rollen är du dessutom prestigelös, du har lätt för att kommunicera och du räds inte för att fatta beslut. Ditt kontaktnät finns både inom och utanför Akzo Nobel, du har därför lätt för att integrera med andra människor.

Om AkzoNobel Adhesives

AkzoNobel Adhesives i Kristinehamn har tillverkat trälim och hartsystem sedan 1962. Produkterna används bland annat vid tillverkning av möbler, snickerier, golv och bärande konstruktioner. AkzoNobel Adhesives är i huvudsak en produktionsanläggning där olika funktioner såsom processoperatörer, logistik- och serviceoperatörer samt en rad supportfunktioner inom teknik, kvalitet och kundservice ingår. För mer information se www.adhesives.akzonobel.com

AkzoNobel erbjuder

Hos oss på AkzoNobel möts du av en varm och välkomnande atmosfär, där vi tillsammans arbetar med fokus på innovation och hållbarhet, för att nå målet att vara världsledande inom färgindustrin. Mångfald berikar våra arbetsplatser och vi arbetar aktivt tillsammans med våra medarbetare för att de ska trivas och utvecklas.

Vi arbetar strategiskt för att bli en bättre arbetsgivare. Detta resulterar bland annat i att vi är utnämnda till ett av Sveriges Karriärföretag och har fått Top Employer certifiering 2023. Vi erbjuder dig en internationell arbetsmiljö där du får ta dig an givande och utmanande arbetsuppgifter som vidgar dina vyer och utvecklar dig i din roll. Du kommer att arbeta med kompetenta och likasinnade kollegor som delar din inställning och entusiasm.

Information och ansökan

I den här rekryteringen samarbetar AkzoNobel med AxÖ Consulting. För frågor om tjänsten, vänligen kontakta ansvarig rekryterare på mail: Angelica.Maenpaa@axoconsulting.se eller tfn: 076-636 61 75.

Urval sker löpande under ansökningsperioden så tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatumet. Tillträde sker enligt överenskommelse

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Kristinehamn
Län Värmlands län
Land Sverige
Referensnummer 2023/152
Kontakt
 • Angelica Mäenpää, 0766366175
Publicerat 2023-05-22
Sista ansökningsdag 2023-06-30

Retour aux postes vacants