BAE Systems Hägglunds AB

Trivs du att arbeta med människor och teknik och se vad vi tillsammans kan åstadkomma? Vill du arbeta i en miljö där du är med från idé till en färdig fysisk produkt som rullar ut till kund? Gillar du tekniska lösningar och är sugen på nya utmaningar? Vi söker systemutvecklare som har ett brinnande intresse för teknik och high tech och som vill bli en del av vårt team i Örnsköldsvik.

 

Vad vi erbjuder dig

Rollen kommer vi att kunna anpassa så att den passar dina önskemål i din karriärutveckling, oavsett om du är nyutexaminerad eller senior systemutvecklare. Du kommer att ha stora möjligheter att utvecklas, både yrkesmässigt och som person, vi vill satsa på dig på lång sikt!

Du kommer till ett större stabilt team där många är erfarna och där samarbete och att hjälpa varandra är en självklarhet.  Vi har dessutom en härlig miljö att jobba i med mycket skratt och humor. Möjlighet till hybridarbete finns om du bor på annan ort.

 

Din framtida utmaning

BAE Systems Hägglunds satsar långsiktigt och söker nu systemutvecklare som vill jobba med utveckling av programvara till våra produkter där vidareutvecklingen av våra produkters digitalisering är ett av företagets viktigaste områden inför framtiden. Digitala tvillingar och gameifiering är en viktig del av vår leverans.

Till denna roll söker vi dig som främst vill jobba med hårdvarunära C-programmering för att utveckla mjukvara till våra produkters kontrollsystem. Vi jobbar även med modellbaserad utveckling, med MATLAB/Simulink och ser gärna att du har ett intresse för detta. Hos oss kommer du att utmanas till kvalificerad problemlösning inom inbyggd mjukvara i projekt som karaktäriseras av högteknologisk och komplex mjukvaruutveckling tillsammans med duktiga utvecklare som lär av varandra.

Som systemutvecklare på avdelningen kommer du att ansvara för ett visst område, det kan vara arkitektur eller delsystem. För dig som gillar kombinationen av att använda dig av både praktiskt arbete och systemkunskap är denna tjänst som klippt och skuren.  Man kan gå ut i verkstaden och testa saker direkt men det finns även möjlighet att åka ut och installera mjukvaran hos kund. Det är unikt.

 

Den du är

Vi ser gärna att du har akademisk utbildning med inriktning systemvetenskap eller liknande men inget krav.  Det är meriterande med erfarenhet av mjukvaruutveckling inom inbyggda system.

Du bör ha erfarenhet/utbildning i lämpliga programmeringsspråk så som C/C++ eller scriptspråk som Python etc. Meriterande är kunskap inom modellbaserad utveckling i MATLAB/Simulink, erfarenhet av inbyggda system, samt Linux/Yocto.

För denna roll lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper, där egen drivkraft och engagemang samt en önskan om att lära och utforska nya uppgifter värderas högt. Du ser värdet av att både dela med dig av dina kunskaper, och lära dig av andra. Du har en kundorienterad inställning och en förmåga att snabbt ta till dig ny information och omvandla den till kreativa lösningar. Vi tror att du gillar att hålla dig uppdaterad inom ny teknik, om du stöter på något du inte redan kan, vill du nyfiket och målinriktat lära dig mer om det.

God svenska och engelska i tal/skrift är ett krav.

 

Vad du blir en del av

Ett viktigt och spännande jobb i ett företag i stark långsiktig tillväxt! Hos oss kommer du att ha kul på jobbet och ingen dag kommer att vara den andra lik! Du kommer att få vara med när produkten blir till från idé till dess att den rullar ut till kund. Du kommer att få jobba med framtidens teknik i ett globalt företag där du har stora möjligheter till kompetens & karriärutveckling.

BAE Systems levererar några av världens mest avancerade, teknikledande lösningar inom försvar, flyg och säkerhet. Vi har 90 500 kvalificerade medarbetare i mer än 40 länder. Genom att vi arbetar tillsammans med kunder och lokala partners, levererar vi produkter och tjänster med militär kapacitet, som skyddar människor och den nationella säkerheten samt säkrar viktig information och infrastruktur.

BAE Systems Hägglunds fokuserar på utveckling, tillverkning, integration och support av ett brett spektrum av militära fordon till kunder över hela världen. Våra främsta produkter är medeltunga stridsfordon (CV90), bepansrade terrängfordon (BvS10), stöd och support samt elhybrida drivsystem för den civila marknaden. Pålitlig, Innovativ och Djärv är ledorden för vår verksamhet.

Läs gärna mer om Örnsköldsvik och Höga Kusten på www.jobbaochlev.se/ - www.inspiration.ornskoldsvik.se - www.hogakusten.com/sv

 

Kontaktperson

Har du frågor kring tjänsten, är du varmt välkommen att höra av dig till rekryterande chef för Fordonsprogramvara Kontrollsystem, Andreas Quist, 0660-807 36, alternativt rekryteringskonsult Cathrine Lind, AxÖ Consulting, 070-577 06 18.

Vi är ett företag som arbetar med försvarssekretess. Det finns legala krav och krav som våra kunder ställer på oss som företag. Alla som anställs ska genomföra säkerhetskontroll samt drogtest. Alla våra anställda genomgår dessa rutiner.

Tjänsten är tillsvidareanställning och placeringsort är Örnsköldsvik.

OBS! Ansöker gör du på BAE Systems Hägglunds egna karriärsida. Vi går igenom ansökningar löpande så skicka in din ansökan snarast möjligt.

Länk till annons: https://baesystems.varbi.com/se/what:job/jobID:634989/

 

Varmt välkommen med din ansökan!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Omgående
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Örnsköldsvik
Län Västernorrlands län
Land Sverige
Referensnummer 2023/160
Publicerat 2023-05-31
Sista ansökningsdag 2023-06-25

Retour aux postes vacants