Responda Group

Responda Group är ett ledande svenskt kundserviceföretag. Våra 500 medarbetare hanterar årligen fler än 10 miljoner kundkontakter - åt mer än 3 500 uppdragsgivare. Vår passion är att genom innovativ, effektiv och kvalitativ service leverera värdeskapande kundupplevelser och stärkta relationer. Vi har verksamhet i Stockholm, Eskilstuna, Kalix, Haparanda, Östersund, Arbrå samt Halden i Norge

Vi söker nu en serviceinriktad, engagerad och driven medarbetare som vill arbeta med Talent Acquisition och förstärka vårt arbete kring rekrytering och tillsättning av nya medarbetare och tjänster. Som Talent Acquisition Specialist kommer du att ha en nyckelroll för den expansion vi står inför. 

Om rollen
Din huvudsakliga arbetsuppgift kommer vara rekrytering och att driva den processen framåt tillsammans med övriga nyckelpositioner i bolaget. I rollen ingår även att proaktivt jobba med vårt kandidatinflöde genom att driva processer kring attraktion, Employer Branding, nätverksbyggande och omvärldsbevakning

Du tillhör ett prestigelöst team med stort fokus på utveckling, struktur och effektivisering. Här har du möjlighet att påverka  och det finns en gemensam strävan av att komplettera varandra för att nå gemensamma mål.

Dina huvudsakliga ansvarsområden

  • Ansvara för kandidatinflöde för samtliga rekryterande behov inom våra produktionsavdelningar
  • Hantera telefonavstämningar samt intervjuer enligt vår rekryteringsprocess
  • Utveckla processer och rutiner kring rekrytering och förmedla detta till organisationen
  • Ansvara för våra system som används inom vår rekryteringsplattform
  • Annonsering, marknadsföring samt strategiskt rekryteringsarbete
  • Proaktivt jobba med kandidatinflöde genom nätverk och samarbeten med marknadens aktörer
  • Driva utvecklingsarbete kring bolagets Employer Branding

Vem är du?
Du är en mycket god kommunikatör både på svenska och engelska. Då vi är ett nordiskt bolag så är det meriterande om du har en god förståelse för något annat nordiskt språk. Du har en administrativ, självgående, ordningsam ådra och uppskattar att arbeta i en processtyrd organisation med såväl lokala, nordiska som globala processer. För arbetet krävs att du har ett stort intresse för research, rekrytering och människor. I arbetet förekommer en hel del administration och kommunikation vilket ställer krav på att du är både kvalitetsmedveten och strukturerad.

För att lyckas i rollen som Talent Acquisition Specialist hos oss så tror vi att du trivs i en miljö av snabb förändring och ser i alla lägen till verksamhetens resultat och behov. Som person bör du vara drivande, initiativtagande, flexibel, resultatinriktad samt ha ett intresse för affärer. Du är strukturerad och har en administrativ talang samtidigt som du är service-minded och lyhörd för organisationens krav och önskemål. Du ser helheten och förstår vikten av att driva dina uppdrag framåt.

Din erfarenhet

• Har akademisk utbildning och/eller tidigare erfarenhet inom HR och rekrytering.
• Arbetar idag med rekrytering eller har tidigare dokumenterad erfarenhet av rekrytering
• Har en "säljande personlighet" - då den vi söker i de flesta fall är kandidatens första möte och intryck med oss är det viktigt att kunna sälja och visualisera de tjänsterna vi erbjuder på ett attraktivt och vägvinnande sätt
• Meriterande med erfarenhet från Contact Center branschen sedan tidigare

Vårt erbjudande

Vi erbjuder en ansvarsfull och utvecklande tjänst på en arbetsplats i kraftig expansion. För rätt person finns goda utvecklingsmöjligheter. Du blir en viktig del i vår nya resa och framtida tillväxt. Du kommer arbeta med kompetenta och drivna kollegor med hög energinivå i ett dynamiskt bolag. Kontinuerlig fortbildning och karriärutvecklingsmöjligheter som en del i Responda Groups fortsatta expansion.

Har vi väckt ditt intresse?

Tjänsten är en tillsvidareanställning med placering på vårt kontor i Eskilstuna. Om du tror att vi är rätt arbetsplats för dig och att du är rätt för oss, skicka in din ansökan redan idag. Urval sker löpande. Tillträde sker enligt överenskommelse.

Vill du veta mer?

I den här rekryteringen kontaktar du Johan Rosenqvist 070-326 78 56 

Vi kallar till intervjuer löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, så skicka in din ansökan redan idag!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Fast månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Eskilstuna
Län Södermanlands län
Land Sverige
Referensnummer 2023/254
Kontakt
  • Johan Rosenqvist, 070-3267856
Publicerat 2023-09-21
Sista ansökningsdag 2023-10-13

Tillbaka till lediga jobb