ETRA

Är du kommunikativt lagd och duktig på att bygga goda och långsiktiga relationer? Lockas du av att skapa bra rutiner och processer och vara en av nyckelpersonerna på Etra nystartade kontor i Örnsköldsvik. Välkommen med din ansökan till tjänsten som logistikansvarig.

 

Din framtida utmaning

Då Etra befinner sig i en expansiv fas i Sverige startar vi upp ett nytt kontor i Örnsköldsvik. I samband med det anställer vi bland annat en ny logistikansvarig. Företaget har idag cirka 20 medarbetare i landet fördelade på orterna Skövde, Linköping, Norrköping och Västerås. 

Som logistikansvarig på Etra jobbar både operativt och strategiskt. Du ansvarar för påfyllning av varor på plats hos kund, inköp, planering/styrning/kontrollering av varuflöden, ordning och reda på lagret.

Arbetsuppgifter som förekommer är: 

  • Påfyllning av varor på plats hos kund (stor del av arbetstiden)
  • Ge förstklassig service och information om våra produkter ute hos kund Inköp av material Planering, styrning och kontroll av materialflöden
  • Hantering av artikelinformation
  • Utveckling av samarbeten med leverantörer och kunder
  • Upprätta ordning och reda på lagret
  • Paketering av varor

 

I tjänsten utgår du från kontoret i Örnsköldsvik. Större delen av din tid kommer läggas på plats ute hos kund i närområdet då du fyller på varor. Resterande tid är du på plats på kontoret.  

 

Den du är

Vi söker dig som är driven, prestigelös och socialt begåvad. Du har lätt för att se nya möjligheter och du bygger starka och produktiva relationer.

För att framgångsrikt kunna ta dig ann rollen behöver du vara duktig på att skapa bra rutiner och processer. Du behöver också ha lätt för att lära dig nya datasystem och vana av att hantera stora mängder information. 

Vi ser gärna att du har några års erfarenhet av logistikarbete.

Du har en teoretisk gymnasieexamen samt goda kunskaper i svenska och engelska i både i tal och i skrift.

B-körkort är ett krav.

 

Vad du blir en del av

Hos oss blir du en viktig del i Etras expansiva fas i Sverige. I tätt samarbete med vår tekniska säljare kommer du bygga upp vårt nya kontor.

Etra startades upp i Sverige under 2021 och har sedan dess ökat kraftigt i omsättning. Etra är specialiserade inom teknisk försäljning och erbjuder ett omfattande sortiment av industriprodukter och tjänster för våra kunder.

Företaget ägs av Etra vilket är ett finskt företag inom Etola Group. Etra omsätter 320 miljoner euro, har 25 000 kunder och levererar 300 000 olika artiklar. I sitt servicekoncept kan Etra snabbt leverera artiklar till kund under dygnets alla timmar.

Pålitlighet, hög kvalitet, service och hållbar utveckling är våra ledord.

Läs gärna mer om Örnsköldsvik och Höga Kusten på www.jobbaochlev.se/ - www.inspiration.ornskoldsvik.se -  www.hogakusten.com/sv

 

Kontaktperson

Har du frågor kring tjänsten, kontakta:

Lisa Fagerström, rekryteringskonsult AXÖ Consulting, 076-8241789 

Krister Nyman, VD Etola (ansvarig Etra Sverige), 0703-095593, krister.nyman@etra.se

 

Varmt välkommen med din ansökan! Sista ansökningsdag är den 1 maj.

 

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Augusti
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100 %
Ort Örnsköldsvik
Län Västernorrlands län
Land Sverige
Referensnummer 2024/72
Publicerat 2024-04-04
Sista ansökningsdag 2024-05-01

Tillbaka till lediga jobb