Robust Ståldörrar AB

Här har du bokstavligt talat dörren till din framtida karriär! Med eller utan erfarenhet, välkomnar vi dig som vill utvecklas inom försäljning och personliga möten till det växande försäljningsteamet hos Robust Ståldörrar. Trivs du som bäst i en roll ute på fältet där du styr din egen planering kommer du passa in hos Robust.

Robust Ståldörrar går riktigt bra. Företaget investerar i ny maskinpark och har en stadigt ökad orderingång. För att nå sina ambitiösa målsättningar satsar man på att utöka sitt försäljningsteam med ytterligare en fältsäljare.  Tjänsten är en direktrekrytering. Rekryteringsprocessen hanteras av AxÖ Consulting men du kommer att anställas direkt hos Robust Ståldörrar.

Robust Ståldörrar erbjuder

Din utveckling, trivsel och framtida resultat är viktiga för Robust. Som nyanställd fältsäljare satsar man på dig i en sex veckor lång introduktion där du får lära dig allt ifrån dörrtillverkning, produktion och logistik till försäljning, time management och kundmöten. Robust befinner sig i en expansiv fas med högt uppsatta målsättningar – att fördubbla antalet producerade dörrar. Expansionsresan öppnar på sikt upp för interna karriärvägar och för dig med rätt ambition, vilja och givetvis goda resultat, har du möjlighet att avancera inom företaget. Som fältsäljare på Robust arbetar du mot en fast månadslön samt har möjlighet till en mindre rörlig ersättning på årsbasis.

Arbetsbeskrivning

I din roll kommer du att ingå i ett försäljningsteam som består av tre andra fältsäljare och en säljchef. Varje morgon inleds med ett gemensamt onlinemöte tillsammans med teamet. Därefter genomför du på egen hand flertalet kundbesök där du möter marknadsledande byggentreprenörer, välkända återförsäljare liksom dörrinstallatörer där din uppgift är att förmedla Robusts kvalitativa dörrar liksom agera representant för varumärket.

Gillar du hotellfrukost, perfekt! Här arbetar du nämligen med Sverige som din arbetsplats och ligger därför ute måndag till fredag med fyra hotell övernattningar varje vecka.

Du kommer till exempel att:

  • Träffa befintliga liksom potentiella kunder, göra återbesök och bygga långsiktiga relationer
  • Följa upp offerter och säkerställa att återförsäljare har rätt produktmaterial
  • Arbeta med en högkvalitativ produkt som är känd i återförsäljarleden
  • Genomföra uppåt 60 kundbesök i veckan
  • Upptäcka Sverige när du med hjälp av poolbilen som du disponerar, planerar din egen resrutt och vardag.

Vem är du?

Din bakgrund liksom vart du kommer ifrån är faktiskt ganska oviktigt – det intressanta är vart du vill, vad du vill åstadkomma och uppnå framåt. Vi söker efter dig som har höga ambitioner och en stark drivkraft att lyckas med det du tar dig an. För att bli framgångsrik och trivas i rollen tror vi det är viktigt att du:

  • Tycker om att arbeta mot uppsatta och mätbara mål.
  • Har en personlighet som präglas av ihärdighet, högt driv och stor motor.
  • Trivs i en resande roll där du varje vecka gör fyra övernattningar på hotell.
  • Kan uttrycka dig obehindrat på svenska i tal och skrift då du dagligen möter svensktalande kunder.

Om du har med dig erfarenheter ifrån försäljning är det såklart ett extra plus liksom om du har en god teknisk förståelse. Det är dock inget krav då Robust kommer ge dig löpande utbildningar och coachning. Din personlighet och inställning kommer att väga tungt!

Information och ansökan

Urval sker löpande. Tjänsten är tillsvidare och tillträde sker efter överenskommelse. Vid frågor om rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Oskar Bernling, AxÖ Consulting, på telefonnummer 073-915 70 61. Alla ansökningar behandlas konfidentiellt.

Om Robust Ståldörrar AB

Robust Ståldörrar AB tillverkar trygga säkerhetsdörrar för lägenheter och stabila branddörrar för kontor, bostäder och industri. Vår dörrtillverkning har sin historia med rötter djupa nog att ta oss tillbaka ända till slutet av 1800-talet. I fabriken i Nykroppa har det under drygt 40 år utvecklats och producerats mer än 500 000 säkerhets- och branddörrar. Vi är välkända för vår höga kvalitet och branschens snabbaste leveranser till stora och små objekt.

Anställningsform Fast stilling
Anställningens omfattning Heltid
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100 %
Ort Örebro
Län Örebro län
Land Sverige
Referensnummer 2018/209
Kontakt
  • Oskar Bernling, 0739157061
Publicerat 2018-10-15
Sista ansökningsdag 2018-11-15

Tilbake til ledige stillinger