AxÖ Consulting

AxÖ Consulting är ett konsult- och rekryteringsföretag med kontor i Karlskoga, Örebro, Luleå, Umeå, Örnsköldsvik, Skellefteå och Malmö. Vi erbjuder tjänster inom rekrytering, bemanning, strategisk kompetensförsörjning och mycket mer.

Upptäck Nobel Biocare – en världsledande aktör inom avancerad tandvårdsteknik! Med huvudkontor beläget i Karlskoga och en global närvaro, har företaget etablerat sig som en pålitlig partner inom tandvård världen över. Nu har du möjlighet att bli en del av deras framgångsrika team i rollen som inköpare.

Som inköpare kommer du att jobba med kollegor både lokalt på avdelningen i Karlskoga och globalt inom företagets Supply Chain/Inköpsorganisation. Det innebär att du får möjlighet att arbeta i en dynamisk och internationell miljö där samarbete och kommunikation är nyckeln till framgång.

Detta är en annons för ett konsultuppdrag som sträcker sig från maj 2024 till september 2025, vilket ger dig möjlighet att vara en del av en spännande arbetsmiljö under en längre period.

Arbetsbeskrivning

Att arbeta som inköpare på Nobel Biocare innebär att du får en central roll i företagets Supply Chain och inköpsorganisation. Du kommer att ha det övergripande ansvaret för att säkerställa tillgången på direkt material, vilket är avgörande för att produktionen ska kunna flyta smidigt och effektivt.

Dina arbetsuppgifter inkluderar planering och beställning av direkt material enligt företagets behov, samt säkerställa att materialet finns tillgängligt i rätt tid och kvantitet. Du kommer också att ha daglig kontakt med leverantörer för leveransbevakning och orderbevakning, vilket innebär att hantera bekräftelser och följa upp leveranser.

För att säkerställa en effektiv leveranskedja kommer du att organisera regelbundna leverantörsmöten för att diskutera leveransstatus, kvalitet och eventuella förbättringar. Dessutom ingår det i dina arbetsuppgifter att följa upp lagervolymer och skapa prognoser till leverantörer för att underlätta planering och produktionsprocessen.

Kvalifikationer

Vi ser att du som söker har:

  • Utbildning inom logistik/Supply Chain eller motsvarande erfarenhet.
  • Goda kunskaper i Office-paketet, i synnerhet Excel.
  • Flytande kunskaper i svenska och engelska, i både tal och skrift.
  • Erfarenhet i SAP är meriterande.

Som inköpare är du noggrann och välorganiserad och du trivs med att arbeta i en dynamisk miljö. Du är van vid att hantera flera uppgifter samtidigt och har förmågan att behålla lugnet även under pressade situationer. Din kommunikationsförmåga är en av dina styrkor, och du brinner för att lösa problem på ett serviceinriktat sätt. Att samarbeta med kollegor och leverantörer är något du tycker om, och du är redo att ta dig an rollen som inköpare med entusiasm och engagemang.

Om konsultuppdraget

Som konsult är du anställd av AxÖ Consulting. Vi har lång erfarenhet från rekryterings- och konsultbranschen, vi vet därför hur viktigt det är att ge dig rätt grund att stå på för att vi tillsammans ska kunna bedriva en professionell konsultverksamhet. Hos oss får du chansen att utvecklas i din yrkesroll samtidigt som du stärker ditt CV på några av regionens, och till och med Sveriges, mest ansedda och attraktiva bolag. Att arbeta som konsult via AxÖ Consulting är tryggt, roligt och utvecklande. För att du ska trivas erbjuder vi dig kollektivavtalade anställningsvillkor och vi arrangerar regelbundet sociala aktiviteter så att vi kan lära känna varandra lite bättre.

Om ansökan

Detta är en annons för ett konsultuppdrag hos Nobel Biocare i Karlskoga. Uppdraget förväntas starta i maj 2024 och beräknas pågå till september 2025. Alla ansökningar behandlas konfidentiellt. För frågor om uppdraget, vänligen kontakta konsultansvarig: Angelica Mäenpää: Angelica. maenpaa@axoconsulting.se

Urval sker löpande och tillsättning kan komma att ske innan sista ansökningsdag.

Om Nobel Biocare

Nobel Biocare är ett globalt marknadsledande, innovativt och medicintekniskt bolag som erbjuder dentala implantat och unika behandlingskoncept. Vårt mål är att förbättra varje patients livskvalité genom att hjälpa våra kunder att behandla fler patienter bättre med våra innovativa produkter och lösningar. Nobel Biocare har totalt cirka 2 500 medarbetare, varav ca 350 personer på vår fabrik i Karlskoga och huvudkontoret ligger i Zürich.

Anställningsform Tidsbegränsad anställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100 %
Ort Karlskoga
Län Örebro län
Land Sverige
Referensnummer 2024/57
Kontakt
  • Angelica Mäenpää, 0766366175
Publicerat 2024-03-18
Sista ansökningsdag 2024-04-14

Tillbaka till lediga jobb