AxÖ Consulting

AxÖ Consulting är ett konsult- och rekryteringsföretag med kontor i Karlskoga, Örebro, Luleå, Umeå, Örnsköldsvik, Skellefteå och Malmö. Vi erbjuder tjänster inom rekrytering, bemanning, strategisk kompetensförsörjning och mycket mer.

Till en av våra kunder i Karlskoga söker vi nu en erfaren Project Controller som vill vara med och bidra till bolagets fortsatta framgång. Om du har erfarenhet inom området och är intresserad av att fortsätta din karriär på ett spännande företag, då kan det här vara rätt utmaning för dig!

 Detta är en annons för ett långt konsultuppdrag via AxÖ Consulting. Uppdraget förväntas starta omgående med mycket goda chanser till förlängning.

Arbetsuppgifter

Som Project Controller kommer du att ansvara för finansiell analys i stora globala projekt. Ditt arbete bedrivs i nära samarbete med projektledaren för de olika projekten och i rollen ingår bland annat att:

  • Tillhandahålla stöd till projektledaren för att uppnå finansiella mål och rapportera projektekonomi.
  • Ansvara för att rapportera projektets ekonomiska status till ledning och styrgrupp.
  • Delta i offertprocesser och säkerställa efterlevnad av företagets policys.
  • Hantera både interna och externa finansiella revisioner.
  • Aktivt delta i projektbudgetering.

Kvalifikationer

Vi ser att du som söker har:

  • Eftergymnasial utbildning med inriktning mot ekonomi eller motsvarande arbetslivserfarenhet som bedöms likvärdig.
  • Gedigen erfarenhet av att arbeta i liknande roller.
  • Mycket goda kunskaper i Office-paketet, i synnerhet Excel.
  • Mycket goda kunskaper i såväl svenska som engelska, i både tal och skrift.

I denna tjänst trivs du som vill kombinera din ekonomiska kompetens med en nyfikenhet för teknik. För att lyckas i rollen är du självgående, analytisk, driven och har erfarenhet av att arbeta med projektbudgetar och genomföra finansiell rapportering. Vi ser också att du har en mycket god kommunikativ förmåga samt har lätt för att samarbeta med andra.

Vi kommer att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Om konsultuppdraget

Som konsult är du anställd av AxÖ Consulting. Vi har lång erfarenhet från rekryterings- och konsultbranschen, vi vet därför hur viktigt det är att ge dig rätt grund att stå på för att vi tillsammans ska kunna bedriva en professionell konsultverksamhet. Hos oss får du chansen att utvecklas i din yrkesroll samtidigt som du stärker ditt CV på några av regionens, och till och med Sveriges, mest ansedda och attraktiva bolag. Att arbeta som konsult via AxÖ Consulting är tryggt, roligt och utvecklande. För att du ska trivas erbjuder vi dig kollektivavtalade anställningsvillkor och vi arrangerar regelbundet sociala aktiviteter så att vi kan lära känna varandra lite bättre.

Information och ansökan

Detta är en annons för ett längre konsultuppdrag hos en av våra kunder i Karlskoga. Alla ansökningar behandlas konfidentiellt. För frågor om uppdraget, vänligen kontakta konsultansvarig: Angelica Mäenpää: Angelica.maenpaa@axoconsulting.se

Urval sker löpande och tillsättning kan komma att ske innan sista ansökningsdag.

Anställningsform Särskild visstidsanställning
Anställningens omfattning Heltid/Deltid
Tillträde Omgående
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 50 - 100%
Ort Karlskoga
Län Örebro län
Land Sverige
Referensnummer 2024/80
Kontakt
  • Angelica Mäenpää, 0766366175
Publicerat 2024-04-08
Sista ansökningsdag 2024-04-30

Tillbaka till lediga jobb