Elektroskandia

Vi marknadsför och säljer elmateriel och system inom kraft/automation, tele/data/säkerhet, belysning, hushållsmaskiner och industriförnödenheter. Elektroskandia är en del av Sonepar-koncernen – ett av de största elgrossistföretagen i världen. Koncernen har idag 44 000 anställda i 40 länder, spridda över fem kontinenter.  I vår position mellan tillverkare och slutkund, vill vi vara mycket mer än en passiv länk i en kedja. Vi strävar efter att med våra system och vår erfarenhet, bidra till ökad effektivitet och lönsamhet i kundernas inköps- och säljorganisation.

Bland Elektroskandias kunder finns en oerhörd spännvidd. Vi arbetar med enmansföretagaren, likaväl som med världsomspännande koncerner. Servicenivån ska i båda fallen överträffa förväntningarna. Vi strävar alltid efter att anlita de främsta leverantörerna i världen - och vi lagerför mer än 40 000 artiklar som vi garanterar är framme dagen efter beställning.

Om tjänsten

Trivs du i en roll där du får arbeta med försäljning och relationskapande? Gillar du frihet under ansvar och att proaktivt hitta de bästa lösningarna? Vill du arbeta för ett företag som fokuserar på hållbarhet, präglas av en familjär organisationskultur och har en utvecklande miljö? Då kan du vara den utesäljaren Elektroskandia söker!

Vi söker ambitiösa och engagerade medarbetare som vill vara med och forma vår framgångssaga i denna spännande region. Ta del av vårt expanderande team och bli en del av Elektroskandias framtid i Region Nord.

Arbetsuppgifter

Som säljare hos oss erbjuder vi dig ett omväxlande och stimulerande arbete. Du kommer ha frihet under ansvar för att leverera resultat och driva ditt eget kundteam. Du får möjlighet att genomföra kundbesök hos både nya och befintliga kunder. Tillsammans med vårt tekniska innesäljteam, butiker och andra stödfunktioner som marknad och logistik arbetar du för att hitta de bästa lösningarna för våra kunder.

Din roll som utesäljare innebär att du ger förtroendeingivande information om Elektroskandias produkter och tjänster till våra kunder.

Kvalifikationer

  • Gymnasiekompetens inom elteknik eller erfarenhet av motsvarande bransch
  • Erfarenhet av sälj är meriterande
  • Meriterande är även erfarenhet av teknisk försäljning
  • B-körkort är ett krav

Inför en anställning hos oss på Elektroskandia genomför vi en bakgrundskontroll.

Eftersom vi arbetar för en ökad mångfald på Elektroskandia, ser vi därför en gärna en bredd på ansökningarna med olika bakgrunder och kompetenser.

Villkor

Elektroskandia ger dig möjligheten att arbeta inom en global koncern som satsar på hållbara och långsiktiga lösningar. Vi är stolta över att vara en del av en bransch som aktivt bidrar till en bättre värld. Med vår globala räckvidd genom Sonepar och vår familjära känsla inom Elektroskandia får du både styrkan i en stor organisation och gemenskapen i ett nära team. Vi värdesätter din utveckling och strävar efter att du ska trivas och blomstra i din roll tillsammans med vårt företag. Denna tjänst har bra ersättningsnivå samt ett bonusprogram och tjänstebil.

Har vi fångat ditt intresse?
I denna rekrytering arbetar vi med AxÖ Consulting som löpande går igenom ansökningar och bjuder in till intervjuer. Tjänsten kan därför komma att tillsättas före ansökningstiden löper ut. Sista dagen att ansöka är den 1:a oktober. Har du frågor angående tjänsten eller vill veta mer om Elektroskandia är du varmt välkommen att kontakta Johan Rosenqvist AxÖ Consulting 070-326 78 56

Elektroskandia Sverige AB är en del av Sonepar-koncernen som idag är världens största och ledande elgrossist. Vi marknadsför och säljer elmateriel och systemlösningar till en bred och diversifierad kundbas inom teknikområdena kraft/automation, tele/data, säkerhet, belysning, hushållsmaskiner och industriförnödenheter.  Vi äger varumärkena Cylinda och Cardi.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse/snart som möjligt
Löneform Fast månadslön med bonus
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Gällivare
Län Norrbottens län
Land Sverige
Referensnummer 2023/230
Kontakt
  • Johan Rosenqvist, 070-3267856
Publicerat 2023-09-07
Sista ansökningsdag 2023-10-07

Tillbaka till lediga jobb