Formmax

"Att jobba som säljare hos Formmax innebär att du blir en del av ett innovativt och dynamiskt team. Här får du friheten att tänka utanför boxen och ta egna initiativ, samtidigt som du arbetar nära våra erfarna kollegor. Vi värdesätter kreativitet, självständighet och en stark drivkraft att nå nya affärsmöjligheter. Hos oss får du chansen att verkligen göra skillnad och ha roligt på jobbet. Välkommen till Formmax – vi ser fram emot att ha dig med på vår resa!"

Formmax är ett framstående företag inom byggbranschen, med fokus på innovativa lösningar och högkvalitativa produkter för stomstabilisering. Huvudkontoret ligger i Örebro men med kontor och lager i Staffanstorp är Formmax positionerade att betjäna kunder över hela regionen. Teamet i Staffanstorp består idag av en säljare och lagerarbetare som tillsammans bidrar till företagets framgång och tillväxt i regionen. För att stärka teamet ytterligare söker vi nu en erfaren och driven säljare. Är det dig vi letar efter?

Arbetsbeskrivning

Som säljare kommer dels att jobba med befintliga kunder men framförallt fokusera på nykundsbearbetning, vilket inkluderar prospektering, kundsamtal, kundmöten och att driva hem affärer. Du kommer att arbeta nära regionansvarig i Staffanstorp och du spelar en central roll i att driva företagets tillväxt och framgång.

Exempel på arbetsuppgifter:

 • Genomföra kundsamtal och uppföljningar.
 • Boka och hålla kundmöten för att presentera Formmax produkter och tjänster.
 • Identifiera och skapa affärsmöjligheter.
 • Utveckla och implementera försäljningsstrategier.
 • Sätta upp och nå försäljningsmål.
 • Bygga och underhålla starka relationer med kunder.
 • Regelbundet kommunicera med kunder för att säkerställa nöjdhet och identifiera framtida behov.
 • Skapa offerter, försäljningsrapporter och annan dokumentation.
 • Ansvara för projekt gentemot kund från offert fram till slutfört åtagande
 • Delta i branschmässor och event för att nätverka och marknadsföra företagets produkter.

Kvalifikationer

Vi ser att du som söker har:

 • Minst 5 års erfarenhet av försäljning inom byggbranschen.
 • Ingenjörserfarenhet är meriterande, men inte ett krav.
 • God branschkännedom och gärna erfarenhet av prefab-stomsystem.
 • Goda kunskaper i svenska och engelska, i både tal och skrift.
 • B-körkort.

För att lyckas i säljarrollen hos Formmax är du en kreativ och initiativrik person, med en stark förmåga att tänka utanför boxen och driva försäljningen framåt. Vi ser också att du är självgående och motiverad, kan arbeta självständigt och du trivs med att proaktivt söka nya affärsmöjligheter. Vi ser också att du är anpassningsbar och flexibel samt att du kan hantera förändringar med en positiv attityd. Självklart har du utmärkta kommunikationsfärdigheter vilket gör det möjligt för dig att bygga starka relationer med både kollegor och kunder.

Information och ansökan

I denna rekrytering har Formmax valt att samarbeta med AxÖ Consulting. Sista ansökningsdag är 16 augusti 2024. Vid frågor om rekryteringsprocessen, vänligen kontakta ansvarig rekryteringskonsult:

Pär Brenner

par.brenner@axoconsulting.se 070-277 83 46

Alla ansökningar behandlas konfidentiellt. Urval sker löpande.

Observera att en bakgrundskontroll kan förekomma för slutkandidater. Bakgrundskontrollen syftar till att verifiera den sökandes arbets- och utbildningshistorik samt eventuella andra relevanta uppgifter. Denna praxis bidrar till att upprätthålla hög integritet och trovärdighet i vår rekryteringsprocess.

Varmt välkommen med din ansökan!

Om Formmax

Formmax är en ledande aktör för uthyrning och försäljning av säkra monteringsstöd, fackverksbalkar, stämp och torn till byggsektorn. För oss är säkerheten A och O. Kvalitetskraven gäller i varje led. Vi vill också bidra till att förenkla och förkorta byggtider och därmed skapa en bättre byggekonomi. Formmax bidades 2012 och omsätter idag ca 60 MSEK och har ca 20 anställda.   

Formmax är ett bolag som ingår i Svevik Industri, vilket är en koncern bestående av välskötta entreprenörsdrivna företag. Bolagen i gruppen drivs vidare som decentraliserade affärsenheter med ett stort lokalt mandat, men där det också erbjuds möjligheter till samverkan inom koncernen. Svevik Industri består idag av 9 bolag och omsätter ca 1000 MSEK.

 

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Staffanstorp
Län Skåne län
Land Sverige
Referensnummer 2024/150
Kontakt
 • Pär Brenner, 0702778346
Publicerat 2024-06-26
Sista ansökningsdag 2024-08-09
Sök jobbet

Dela länkar

Tillbaka till lediga jobb