Recipharm Karlskoga AB

Brinner du för systemförvaltning och produktion? Då kan denna roll vara ditt nästa steg i karriären! I rollen som systemförvaltare ingår att vidareutveckla och förvalta IT-system så att de uppfyller såväl användarnas, systemägarnas som myndigheternas krav på informationssystem inom läkemedelsindustrin. 

Arbetsuppgifter

I rollen som systemförvaltare ingå att testa, kvalificera och förvalta IT-system. Du kommer att vara delaktig i effektivisering av IT-systemen i samarbete med övriga systemförvaltare. Du kommer även att driva och genomföra förvaltningsmöten med systemets förvaltningsgrupp och upprätthålla GMP inom arbetsområdet. I rollen ingår även att säkerställa dokumentation av IT-system och att ansvara för att rutiner för utbildningsprogram och utbildningsmaterial finns. Du är även kontaktperson mot kunder och myndigheter rörande frågor gällande förvaltad data samt deltar i och leder projekt.

 

Önskvärda kvalifikationer

  • Goda kunskaper om affärssystem som M3 och SAP
  • Relevant högskoleutbildning, alternativt gedigen erfarenhet från området, sannolikt inom system- och datavetenskap
  • Minst fem års dokumenterad erfarenhet av systemförvaltning, gärna från reglerad industri såsom läkemedel-, livsmedel-, försvar- eller kärnkraftsindustri
  • Kunskap om GMP (Good Manufacturing Practice), GAMP5 och kvalitetssystem för IT-system
  • Erfarenhet från testning av IT-system, projektledning och processeffektivisering
  • Erfarenhet från integrationer mellan IT-system.
  • Mycket goda kunskaper i engelska och svenska i tal och skrift

Vi söker dig som är serviceinriktad och har intresse för produktion och kundrelationer. Du är metodisk, noggrann och har en god pedagogisk förmåga. Du vill ta ansvar och vill implementera och driva systemförvaltningen så att våra system fungerar i samklang. För att detta ska fungera i praktiken är det viktigt att du också är initiativrik, problemlösande och kan diskutera lösningar både med lekmän och experter. Tjänsten är en tillsvidareanställning med tillträde snarast möjligt. Stor vikt läggs vid personliga egenskaper.

 Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Omgående
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100
Ort Karlskoga
Län Örebro län
Land Sverige
Referensnummer 2018/153
Kontakt
  • Tobais Björk, 0709-77 51 00
Publicerat 2018-10-11
Sista ansökningsdag 2018-10-31

Tillbaka till lediga jobb