Hallbo

Vill du vara med och utveckla och förvalta Hallbos bostadsbestånd? Har du erfarenhet som platschef inom bygg och vill arbeta i ett företag med högt i tak och möjlighet att påverka? På uppdrag av Hallbo söker AxÖ Consulting en Platschef, kanske är det du som är Hallbos nya medarbetare?

Att renovera och rusta delar av Hallbos bostadsbestånd måste ske på ett hållbart sätt. Behovet av effektivare energiprestanda, bättre inomhusklimat för de boende och ett bibehållet fastighetsvärde kräver kunskapsbaserade och engagerande dialoger mellan de boende, fastighetsägarna och projektörerna. Därför söker vi nu en Platschef som vill koordinera och leda Hallbos omfattande omställningsprojekt framåt.

Vad erbjuder Hallbo dig?

• Ett spännande och utvecklande uppdrag, i ett tryggt och stabilt företag, med stort ansvar och möjlighet att påverka
• En stimulerande arbetsplats med goda möjligheter till yrkesmässig utveckling
• Möjlighet att utmana Hallbos arbetssätt och komma med idéer som effektiviserar
• Arbete i en dynamisk miljö med engagerade och erfarna kollegor

Hallbos vision är: ”Vi har hög servicenivå och är klimatsmarta. Vi erbjuder god boendestandard i attraktiva boendemiljöer som inbjuder till gemenskap”

Om rollen

Som platschef på Hallbo har du en nyckelroll och det övergripande ansvaret för dina projekt och för att dess mål uppnås. Du utvecklar, driver och har ansvar för det ekonomiska resultatet. Du ansvarar även för en väl fungerande produktion samt verksamhetens kvalitet-, miljö- och arbetsmiljöarbete. Till din hjälp har du ett antal duktiga personer, allt från arbetsledare till skickliga hantverkare. Du har ansvar för att planera och genomföra åtgärder som harmoniserar med bostadsstiftelsen Hallbos långsiktiga plan. I planen ingår stora ROT-projekt som handlar om omfattande renoverings- och ombyggnadsprogram.
Du har en central roll i projektens utförande och leder arbetet på plats i de olika projekten, vilket innebär att du engagerar och entusiasmerar dina medarbetare såväl som underentreprenörer samt förstår vikten av en god relation till kunder.
Du rapporterar direkt till VD och har en viktig roll i Hallbos ledningsgrupp.

Övergripande arbetsinnehåll

• Fatta ekonomiska beslut gällande produktionsfrågor såsom anbud, inköp av underentreprenörer, leverantörer och material
• Fortlöpande budget- och resultatuppföljning samt rapportering
• Organisera och planera produktionen
• Proaktivitet i resurs-/personalplanering utifrån upprättad tidsplan
• Följa och justera projektplan avseende projektmål, miljöaspekter, projektorganisation, kritiska köp, ansvar och befogenheter
• Avropa köp
• Ansvara för arbetet med projektekonomi, prognosarbete och attestansvarig
• Leda och motivera personalen

Din bakgrund

Vi söker dig som har minst 5 års erfarenhet av arbete som platschef och en relevant byggteknisk utbildning. Det är av stor vikt att du har ett strukturerat arbetssätt och har förmåga att överblicka helheten för att nå bästa resultat. Du är en trygg ledare med god problemlösningsförmåga och ser möjligheter till utveckling. Du har god planeringsförmåga, håller tidsramar och har ett ekonomiskt intresse - i syfte att nå uppsatta mål. Goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift är ett krav, övriga språk är meriterande.
För att bli lyckosam i rollen tror vi att du är resultatinriktad, affärsmässig och tycker att det är roligt att få vara med och utveckla Hallbos verksamhet.

Information och ansökan

Ansökan görs via www.axoconsulting.se, senast den 5 juli. Ring eller maila Linda Axäng om du har frågor; linda.axang@axoconsulting.se eller telefon 079-340 54 42.

Om Hallbo

Hallbo är en kommunal bostadsstiftelse som bildades 1947. Vi erbjuder bostäder och olika lokaler i Hallsberg, Pålsboda, Sköllersta, Östansjö och Vretstorp.
Vårt uppdrag är att:
• tillhandahålla bostäder, affärslokaler, lokaler och kollektiva komplement
• bedriva social bostadspolitik – dvs. tillhandahålla bra bostäder åt alla i goda boendemiljöer utan enskilt vinstintresse
• förvärva och sälja, äga och förvalta fastigheter och tomträtter, samt på dessa uppföra och riva byggnader.

Vi stöttar kommunens näringsliv genom att erbjuda lokaler med attraktiva lägen för kommersiell verksamhet. Våra lokaler kan anpassas för den verksamhet som ska bedrivas, vilket ger nya möjligheter för etablering och drift. 
Vi förvaltar cirka 1200 lägenheter och cirka 130 lokaler för kommersiell verksamhet.

Hallsbergs kommun erbjuder natursköna omgivningar med fördelarna av närheten till stadens möjligheter. Här finns närhet till det mesta tack vare goda kommunikationer via exempelvis järnväg och väl utbyggd lokaltrafik. Hallsberg är en logistisk knutpunkt med sitt strategiska läge mitt i Mellansverige.
Från Hallsberg når du:
Stockholm – 90 minuter med tåg
Örebro – 18 minuter med tåg, ca 25 minuter med bil
Täby Flygplats – ca 25 minuter med bil
Kommunen har ett starkt näringsliv som domineras av industrier med hög teknisk kompetens och kvalitet. Här finns också goda valmöjligheter för vård, skola, omsorg och fritidsaktiviteter. Läs mer på hallbo.se och hallsberg.se

Flytta till Örebroregionen

Örebroregionen får år efter år topplaceringar när Sveriges bästa logistiklägen rankas. Det blir gärna så när man når 70 procent av landets befolkning inom 30 mil. Som bosatt i Örebroregionen har du nära till butiker, grönområden, fritidsaktiviteter och sjöar oavsett om du bor i villa, radhus eller lägenhet. Kanske är det därför man trivs så bra här? Vill du veta mer? Besök: flyttatillorebroregionen.se 

I samband med din flytt till Örebroregionen erbjuder AxÖ Consulting en unik medflyttarservice. Vi hjälper dig och hela din familj att finna rätt sysselsättningar för att ni ska trivas i er nya stad. Kontakta oss så berättar vi mer.

Om AxÖ Consulting AB

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid/Deltid
Tillträde Enligt överemskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Hallsberg
Län Örebro län
Land Sverige
Referensnummer 2019/100
Kontakt
  • Linda Axäng, 079-3405442
Publicerat 2019-07-11
Sista ansökningsdag 2019-08-04

Tillbaka till lediga jobb